[2.GEZGIN KITAP KARDEŞLIĞI ILE BLOG TURU 1.GÜN] "Sevgililer Günü" - Harlequin

 Tatilin son gününden herkese merhabalar tabii bir de bizim Sevgililer Günü turumuzun birinci gününden de !
Umarım tura hazırlıklısınızdır.Çünkü biz bomba gibiyiz.Sevgililer gününde 
yalnız olabiliriz ama turla beraber olmak daha da heyecan verici.Turumuzun birinci gününde tüm bloglardan bulabileceğini Kitap ve Yazarların tanıtımı var.Yarın da benim kitapla ilgili yorumlarımı ve Harlequin nedir yazımı bu blogdan bulabileceksiniz.
Öncelikle Sevgililer Günü kitabımız üç kitaptan oluşmakta.O yüzden üç farklı kitap ve üç farklı yazarla karşılaşıcaksınız.Bilgilendiğinize göre kitapların ve yazarın tanıtımına geçelim ne dersiniz ?



 İhtiraslı Gece
Milyarder Hunter Osland gözlerine inanamıyordu. Ailesinin yeni satın 


aldığı şirketin çalışanlarından biri, tek 


gecelik ilişki yaşadığı Sinclair 


Mahoney'di. Yaşadıkları ihtiraslı 

gecenin anıları zihninde hâlâ taze olan Hunter, ilişkilerini yeniden canlandırmak istedi. Ama Sinclair'in, şirketin yeni CEO'suna karşı ihtiyatlı davranması, Hunter'ı bambaşka bir eylem planına yöneltecekti.

Önce Sinclair'e yönetim kademesinde ne kadar çekici olduğunu gösterecek sonra da bunu yatak odasında ayrıca ispatlayacaktı.

Barbara Dunlop



USA bestseller yazarı Barbara Dunlop, ilk kitabını 2000 yılında Harlequin'e sattı. O günden beri Harlequin için 30'dan fazla roman yazdı ve bir çok ödül kazandı. RWA yönetim kurulunun eski bir üyesidir ayrıca iki defa RITA ödülü finalisti olmuştur.






Aşkın Rolü




Cashel Burgess'ın halkla ilişkiler ekibi, şirketin itibarını kurtarmak ve patronun müşfik yönünü gözler önüne sermek için bir fikir öne sürer. Cash, Avustralya'nın en romantik çiftinin seçileceği Sevgililer Günü yarışmasına girecektir. Tek sorun Cash'in bir kız arkadaşının olmamasıdır. Lucy Grant ise beş para etmez eski kocası yüzünden Sevgililer Günü'nden nefret etmektedir. Cash ona reddedemeyeceği bir teklif yapar. Avustralya'nın en eğlenceli çifti olmuşlardır. Ancak erkek, sevgili rolünü bu kadar iyi yapınca, kadın da bu kurguyu gerçeğe dönüştürmeye heves edecektir illa ki.



Nichola Marsh
USA bestseller yazarı Nichola Marsh, yetişkinler için flörtöz kurgular ve gençler için ürkütücü kurgular yazıyordur.
45 kitap yayınlamıştır ve dünya genelinde 5 milyon kopya satmıştır.Harlequin için çağdaş romantik kitaplar yazıyordur. 




Peri Masalı

Miranda kalabalıkların içinde kaybolmayı tercih eden biriydi. Ancak bu bir peri masalı düşlemesine engel değildi. Yeni patronu Rafe Knighton inanılmaz derecede karizmatik ve çekici biriydi ama Miranda'nın beyaz atlı prensi olmaya uygun değildi.

Rafe Knighton artık durulmak ve hayatını birleştireceği kadını bulmak istiyordu. Amacına ulaşması için Miranda'nın organizasyon yeteneğine ihtiyacı vardı. Ancak onunla zaman geçirdikçe başkalarının dikkat etmediği birçok özelliği olduğunu fark etmeye başladı.

Acaba dediği dedik Sinderella hak ettiği sona kavuşacak mı dersiniz?

Jessica Hart

55 yaşında, İngiliz bir yazardır. US RITA ödülünü ve British RoNA ödülünü kazanmıştır.
Accra, Ghana'da doğmuş ve Afrika'da büyümüştür. 
İlk kitabını 1991'de yayınlamıştır. 

Bu arada tur kapsamında devam edecek çekilişimize katılmayı unutmayın !

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Trendeki Kız - Paula Hawkins | Kitap Yorumu

Genç Werther'in Acıları - Johann Wolfgang Von Goethe | Kitap Yorumu

Duman ve Kemiğin Kızı - Laini Taylor | Kitap Yorumu